Deras långa erfarenhet, djupgående kunskap och deras brinnande intresse ger dem en fullständigt unik inblick i Stockholms bostadsmarknad, oavsett om du söker eller säljer boende - Kontakta en Fastighetsmäklare i Stockholm redan idag för en kostnadsfri rådgivning!
Fastighetsmäklare Stockholm - Erik Olsson fastighetsmäklare som verkligen kan Stockholm!
Erfarna fastighetsmäklare i Stockholm vet vad som utgör grunden för ett lyckat köp.
En fastighetsmäklare som känner till områden, lägen, utbud och angränsande stadsdelar och miljöer kommer i slutändan att ha en nöjd kund! De tvivlar inte en sekund på att det är deras genuina intresse och deras äkta kärlek till Stockholm som gör dem till de främsta fastighetsmäklarna just här i vår huvudstad Stockholm. Det är många som väljer att låna ett visst belopp allt från 100 tusen ända upp till 500 tusen. Detta beroende på vad för typ av ekonomi ni har samt vilket typ av objekt det handlar om. Det finns diverse olika låneformer allt ifrån blancolån som även kallas privatlån med mera. Vi rekommenderar att man sätter sig med sin bank och diskuterar igenom dessa punkter.
Mäklarna arbetar alltid utefter kundens önskemål och försöker alltid lyssna lyhört på vad kunderna efterfrågar för typ av bostad.
Kanske vill du bo mitt i storstadsmyllret, känna pulsen av cafeér, shoppinggator, barer och det kulturella utbudet? Eller vill du bo centralt men ändå ha nära till lugnet så som vatten och natur? Är köparen singel, sambo eller har en stor familj? Som de främsta fastighetsmäklarna i Stockholm känner de till alla olika typer av bostäder på olika platser och i olika miljöer. Dessa mäklare har sålt både vindsvåningar, mysiga ettor och större familjevåningar i trygga och barnvänliga områden. Behöver du låna pengar inför kontantinsatsen se här.
Som fastighetsmäklare i Stockholm vet de vikten av att ha en god lokal- och miljökännedom.
Detta är någonting Stockholms mäklare alltid har prioriterat samt skapat sig kunskap inom under alla dessa år på marknaden. För en fastighetsmäklare i Stockholm är kundens önskemål alltid A och O. Utifrån dessa önskemål betar de sig igenom de bostäder som erbjuds på marknaden för stunden och ser till att vaska fram ett riktigt guldkorn till varje enskild kund! Ingen kund är den andre lik och detsamma gäller bostäderna runt om i Stockholm.
Inför köp av bostad är det bra att ha fastighetsmäklaren till hands
Att köpa en bostad i Stockholm kan kännas helt magisk. Känslan en nyköpt bostad medför är någonting man inte får uppleva allt för ofta och förmodligen ligger magin i själva nystarten som en ny bostad i Stockholm innebär.
Som fastighetsmäklare i Stockholm guidar de dig till ett lyckat köp. De vet hur enkelt det är att nästan bli förblindad av en lägenhet som faller en i smaken. Kanske är köket planerat exakt så som du vill ha det? Finns det en vacker kakelugn? Stort badrum? Fina golv? Det är lätt att bli förtrollad så låt de erfarna fastighetsmäklare i Stockholm ge dig en enkel checklista på vad du absolut inte får glömma inför ett eventuellt köp av bostad i Stockholm.
Eventuell renovering eller andra åtgärder i fastigheten?
Står fastigheten inför en större eller mindre renovering? Eventuellt rör det dig inte i ryggen men det kan också vara så att det kan komma att påverka ditt liv under en längre period. Stambyte kan exempelvis ändra din boendesituation i flera månader samtidigt som värdet på din bostad förmodligen stiger. Alla typer av renoveringar och åtgärder så som fönsterbyte eller fasadputsning innebär självfallet en del buller, ljud och spring. Kan vara skönt att reda ut vilka åtgärder som föreligger inom en snar framtid då du står inför ett köp av bostad i Stockholm.
Skulder i föreningen?
När du köper en lägenhet i en förening så köper du helt enkelt in dig i själva föreningen. Till skillnad från när du köper en villa och blir ägare till fast egendom så köper du endast en andel i en förening när du köper en bostadsrätt i Stockholm. Därför är det viktigt att redan i ett tidigt skede kartlägga om föreningen har några skulder så att du inte drabbas av detta senare.
Hur är välmåendet i föreningen rent ekonomiskt?
Bortsett från att du alltid ska kartlägga eventuella skulder i en förening innan du köper en bostadsrätt i Stockholm rekommenderar erfarna fastighetsmäklare att du även ser över föreningens ekonomi i stort. Finns det några lån och hur är dessa i så fall placerade? Går det att skriva om lånen till en lägre ränta som ni boende tjänar på? Hur är föreningens likviditet, det vill säga betalningsmöjlighet? Kan det vara så att det finns några dolda tillgångar som kan få loss pengar i föreningen? Kanske finns det vindar att förädla om till bostäder? Lokaler som kan hyras ut? Allting som rör föreningens ekonomi berör också dig som köpare!