Sälja bostad i Stockholm

Vi gör det roligt att göra fastighetsaffärer

Det behöver inte bara vara så att du som söker dig till en fastighetsmäklare i Stockholm är ute efter att köpa bostad. Du kanske vill sälja för att hitta någonting större eller mindre eller helt enkelt flytta ifrån Stockholm. Oavsett hur din situation ser ut hjälper de dig med försäljningen av din bostad.

Det viktigaste för dig som säljer är att få ett bra pris för din egendom. Detta kräver en kunnig och erfaren fastighetsmäklare som vet hur marknaden ser ut och fungerar. Alla fastighetsmäklare i Stockholm har ett brett kontaktnät och kan på så vis nå ut till många spekulanter och intresserade på kort tid. Ju fler som är intresserade desto bättre, eftersom det ökar chanserna för att du ska få ett bra pris på din bostad! Fastighetsmäklare i Stockholm känner till samtliga pusselbitar som behöver läggas för att i slutändan få till en lyckad affär sett ifrån båda parters perspektiv. Såhär går en fastighetsmäklare i Stockholm tillväga inför en försäljning:

- En marknadsplan upprättas och din mäklare går igenom den med dig 

- Fastighetsmäklaren gör en objektbeskrivning av din fastighet.

- Efter detta är det dags för dig som säljare att överlåta alla typer av relevanta handlingar till din fastighetsmäklare. Det gäller bland annat dina lånehandlingar, ritningar, redogörelser över driftkostnader, serviceavtal, tomtritningar m.m Viktigast av allt är att du ska känna dig säger och trygg med din fastighetsmäklare.

- När du som säljare godkänt objektbeskrivningen kommer du tillsammans med fastighetsmäklaren överens om uppdragets innebörd, vilka kostader som finns och kan tillkomma samt under vilken period uppdraget ska löpa över. Detta kallas för förmedlingsavtal och både du och fastighetsmäklaren i fråga ska skriva under detta.

Kontakta en Fastighetsmäklare Stockholm när det är dags för dig att sälja din bostad i Stockholmsområdet!

Ring oss för 15 minuters kostnadsfri rådgivning.

Kontakta Erik Olsson

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.