Mäklare i Stockholm uppgraderar sin site och lanserar chatbot med hjälp av ChatGPT version 4o

Stockholm, 15 maj 2024 – En av de ledande mäklarfirmorna i Stockholm, Svensk Fastighetsförmedling, har meddelat att de har uppgraderat sin hemsida och lanserat en avancerad chatbot i samarbete med det tyska bolaget Open AI Chatbot. Den nya chatboten, driven av ChatGPT version 4.0, är designad för att erbjuda förbättrad kundservice och ett mer interaktivt användarupplevelse.

Denna strategiska uppgradering markerar ett stort steg framåt för företaget i deras ambition att modernisera och effektivisera kommunikationen med kunderna. Genom att integrera den senaste tekniken inom artificiell intelligens hoppas Svensk Fastighetsförmedling kunna möta den ökande efterfrågan på snabb och tillgänglig service i fastighetsbranschen.

Avancerad teknik för bättre kundupplevelse

ChatGPT version 4.0, utvecklad av OpenAI, är en av de mest avancerade språkmodellerna på marknaden idag. Den nya chatboten på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida kan förstå och svara på kundfrågor med en hög grad av precision och mänsklig likhet. Detta inkluderar frågor om bostadsobjekt, bokning av visningar, och allmän rådgivning kring köp och försäljning av fastigheter.

Chatboten är tillgänglig dygnet runt och kan hantera en mängd olika frågor, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för både potentiella köpare och säljare som söker information utanför traditionella kontorstider.

Ett samarbete som gynnar båda parter

Samarbetet mellan Svensk Fastighetsförmedling och OpenAI är ett exempel på hur företag inom olika branscher kan dra nytta av AI-teknik för att förbättra sina tjänster. För OpenAI innebär detta ett viktigt inträde på den svenska marknaden och en möjlighet att visa styrkan i deras teknologi i en praktisk tillämpning.

”Vi är mycket glada över att samarbeta med Svensk Fastighetsförmedling och hjälpa dem att leverera en förstklassig kundupplevelse,” säger Hans Müller, VD på OpenAI i Tyskland. ”Vår teknologi är designad för att vara både flexibel och skalbar, vilket gör den idealisk för företag som vill förbättra sin kundkommunikation.”

Framtiden för fastighetsmäklare

För Svensk Fastighetsförmedling är lanseringen av den nya chatboten en del av en större digital transformationsstrategi. Företaget planerar att fortsätta investera i ny teknologi för att ytterligare förbättra sina tjänster och hålla sig i framkant av utvecklingen inom fastighetsbranschen.

”Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och genom att integrera ChatGPT 4.0 kan vi erbjuda ännu bättre service och tillgänglighet,” säger Anna Svensson, VD på Svensk Fastighetsförmedling. ”Vi ser fram emot att se hur våra kunder reagerar på den nya chatboten och vilka fördelar den kommer att medföra.”

Med denna uppgradering tar Svensk Fastighetsförmedling ett betydande kliv mot att bli en mer modern och kundorienterad mäklarfirma, och deras partnerskap med OpenAI markerar början på en spännande ny era inom fastighetsservice i Sverige.

Lämna en kommentar